divendres, 14 de febrer de 2020

Aturada

Allò que facis, fes-ho bé. Quan vaig obrir el blog, el vaig imaginar com un espai amb una doble funció: un primera, cap a mi, com a espai on anotar-hi reflexions i continguts relacionats amb la gestió i acompanyament de persones, per poder-los fer servir quan em fossin necessaris. I, una segona, cap a fora, amb l'objectiu de compartir aquests continguts de forma oberta, ja que el coneixement només té sentit si es comparteix. Mesos més tard, tanmateix, em trobo que la meva vida professional ha canviat, i que ara em toca aprofundir en altres matèries que no són les d'aquest blog. I tampoc no li trobo sentit a un blog multitemàtic. Davant d'això, obro un parèntesi. No tanco el blog, però sí que el deixo en guaret una temporada, fins que m'hi pugui tornar a posar. Tampoc no és dolent: les idees, reposades, són més bones idees.

En tot cas, ja sabeu que em podeu trobar a través de LinkedIn per al que calgui: https://www.linkedin.com/in/jordipm/

Som-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari